Kontingent (sommer)

Sommerkontingent betales en gang om året 1. april.

Vi har flg. sommerkontingenter:
Senior 1.220 kr.

+65 1.040 kr.

Junior (0-18 år) og ungseniorer (18-25 år) og juniorer 500 kr.

Familiekontingent 2.700 kr. (første person på adressen opkræves kontingent).

Vinterkontingent

Vinterkontingent for Rødehus koster 1.250 kr. ("løs" tid). Du kan så, ligesom på udendørsbanerne reservere en tid blandt de tilgængelige tider.
Ønsker du fast tid skal du vælge en tid sammen med en anden spiller. En fast tid koster 1.450 kr. pr. spiller. Fast tid fås ved henvendelse til kassereren.

Bemærk: Juniorer som er tilmeldt vintertræning betaler ikke vinterkontingent for træningstimen. Ønsker juniorer at spille ud over dette og på andre tidspunkter skal der betales fuldt vinterkontingent.

Passivt medlemskab

Passivt medlemskab henvender sig til forældre som ønsker at støtte klubben og/eller ønsker at have indflydelse på klubbens arbejde.

Passivt medlemskab er også for de som ønsker at bevare medlemskabet selvom man ikke længere er aktiv.
Passivt medlemskab koster 200 kr.

Hvis du klikker her kan du se en vejledning i hvordan du melder dig ind.

Sæsonen

Sommersæsonen går fra 1. april til 31. september.
Vintersæsonen går fra 1. oktober til 31. marts.

Har du spørgmål vedr. medlemsskab af klubben er du velkommen til at skrive en email til medlem@haslev-tennisklub.dk.

Nøgler:

Alle medlemmer er berettiget til at få nøgle til tennisbanerne.

Der betales 50 kr. for hver nøgle.
Jørgen Larsen har nøgler som udleveres mod betaling - se bestyrelsen.

Udmeldelse af klubben

Udmeldelse af klubben skal ske til skriftligt til kasseren eller e-mail medlem@haslev-tennisklub.dk inden sæsonstart.

Velkomstfolder

Denne side er drevet af Klubmodul.dk